Футболистът на Челси Марк Кукурея сподели, че ще бъде готов да се

...
Футболистът на Челси Марк Кукурея сподели, че ще бъде готов да се
Коментари Харесай

Кукурея: Едно завръщане в Барселона би било много хубаво

Футболистът на Челси Марк Кукурея сподели, че ще бъде подготвен да се върне по стъпките си, откакто във вторник получи премията " Най-добър каталунски състезател " от Каталунската футболна федерация. Крайният бранител на " сините " призна, че пътят му към спечелването на премията не е бил елементарен, преди да разкрие, че един ден ще „ оцени “ опцията да се върне в Барселона.

" Нямах късмет и постоянно съм имал бодил в очите. В последна сметка, в случай че имам шанса в бъдеще да се върна в Барса, бих го оценил, само че би било в действителност доста хубаво. Не беше елементарно да стигна до тук, трябваше да преодолея доста трудности. Най-важното е, че в никакъв случай не съм се отказвал, постоянно съм продължавал да работя и тази година получих премията, която търсех ", каза Кукурела пред Cat Radio.

Кукурея е артикул на влиятелната академия " Ла Масия ", отговаряща в последно време за продуцирането на имена като Гави, Ансу Фати и Алехандро Балде. Крайният бранител се причисли към Челси от Брайтън едвам през лятото и от този момент има две асистенции в 13 мача от Висшата лига. Въпреки това, с остаряването на хора като Жорди Алба (33) и Маркос Алонсо (31), 24-годишният Кукурела може да се озове още веднъж в каталунската столица в близко бъдеще.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР